King of Sweden

Förfest hemma hos Alex en lördagkväll. Två fransyskor, två svenskor, en heltysk, en finsktysk och en kanadensare. Jag och Elin har lagat potatisgratäng och fetaostbiffar till sällskapet och stämningen är god. Efter några flaskor vin börjas det oundvikligt att jämföras kulturer och analyseras vilket land som egentligen är bäst.

 

En fransyska hävdar att Frankrike har de hetaste tjejerna. Tysken kontrar med att det är skillnad på heta och promiskuösa. Debatten drivs av ett glödande engagemang från de båda centraleuroperna och det är uppenbart för samtliga närvarande att det kommer bli en het dispyt, som svenskarna och kanadensaren gärna tar avstånd från. Tysken allierar sig med halvfinsken och de skapar tillsammans en stark front, men fransyskan ger starkt motstånd och desperat beslutar sig tysken att attackera svenskorna:


Maybe you behave in Sweden, but when you go abroad you’re quite easy.

 

Den slutliga stöten kommer från fransyskan:

 

Plus, your king is a slut.

 

Touché.

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Carolina

Hahaha! Jag fattar inte varför du inte skulle vara rolig? Du observerar inte bara, du är bland de roligaste människorna jag vet! Jag älskar din blogg!

2010-11-11 @ 23:28:29
Postat av: Morsan

Det var väl ändå självmål. Kungen har ju onekeligen fransk påbra. Så det så!

Sedan kan man ju fundera på om Svenskorna bara är lätta på foten eller om de helt enkelt tar för sig av utbudet. Vore ju synd att inte utnyttja tillfällena. Vem som får vem i sängen vill jag inte gå in på, låt killarna tro vad de vill tro. De fattar ju i alla fall inte skillnaden.

2010-11-12 @ 11:24:42
Postat av: Morsan

Du kan ju alltid höra hur det nu är med Kungens franska påbrå.

Fransmännen får ta det lite lugnt.2010-11-12 @ 12:58:55
Postat av: Mia Nilsson

Du mamma, historien visar att när tyskar och fransmän är oense, då ska man hålla sig jävligt neutral. Även om man råkar sitta och hålla i en broschyr om Jean Baptiste Bernadotte, som faktiskt är ett ganska handfast bevis.

2010-11-12 @ 17:25:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0